Psycholoog Arnhem
telefoonnummer psycholoog Arnhem 06 - 4184 2365
e-mailadres psycholoog Arnhem info@arnhempsycholoog.com
psycholoog Arnhem Sweerts de Landasstraat 50, Arnhem
banner psycholoog arnhem

Relatietherapie - Psychologenpraktijk Weer Stralen in Arnhem

Komen jullie er zelf niet meer uit?

Wanneer jullie een geruime tijd last heeft van relatieproblemen, waar jij en je partner zelf niet uit kunnen komen, dan kan een psycholoog u hier uitkomst bieden. Door met een open houding in een neutrale setting te praten over jullie problemen, valt er veel te bereiken.

Het is erg belangrijk om relatieproblemen in een zo vroeg mogelijk stadium aan te pakken, omdat de gevolgen van een dergelijk probleem uw leven en dat van uw partner ten negatieve zullen beïnvloeden. De problemen die tussen jullie in staan kunnen uw erg beperken bij het bereiken van uw doelen, bij het leven volgens uw eigen principes, etc. Wanneer u en uw partner samenwonen is dit des te meer het geval en dan is het nog belangrijker om niet in de negatieve energie van jullie problemen te blijven hangen.

Het doel van relatietherapie is om begrip te krijgen in de aard van de problemen of van het conflict en om een helder inzicht te krijgen in elkaars denkbeelden en gedachten.
 

Wat kan Psycholoog Arnhem voor jullie betekenen?

Als ervaren psychologen en relatiecounselor hebben wij veel ervaring met relatietherapie en het verhelpen van relatieproblemen. Relatietherapie kan op verschillende manieren gegeven worden, maar volgt over het algemeen de volgende stappen:
  • Bespreken van individuele geschiedenis en levensloop
  • Bespreken van het verloop van de partnerrelatie en de geschiedenis en het open leggen van het conflict of de problemen
  • Communicatietraining: hoe kan u op een goede manier ruzie maken en discussiëren
  • Conflictoplossing: hoe toekomstige conflicten te voorkomen
Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over relatietherapie bij Psycholoog Arnhem? Bel gerust voor een afspraak of stuur ons een email

 
Ervaren psycholoog
Vergoedingen mogelijk
Afspraak op korte termijn

Heeft u nog vragen?

contact psycholoog arnhem

Ik ben aangesloten bij:
psychologen

Deel mijn website: